IOGURT GELAT 100% NATURAL

El nostre iogurt gelat és de la màxima qualitat. Estem molt orgullosos de poder-vos oferir un producte excel·lent i ben natural i per això no tenim cap recança en mostrar-vos i explicar-vos quin és el procés que seguim.

Segurament molts de vosaltres ja coneixeu el iogurt base que utilitzem: La Fageda. Té una textura cremosa sense afegir-hi nata ni altres additius i per tant el resultat és un iogurt natural amb el punt d'acidesa just i amb molt poca matèria grassa.

Per tal de poder-lo transformar en iogurt gelat hi hem d'afegir sucre i una mica de llet, sinó es congelaria i no tindria la textura que a tots ens agrada tant. Desprès de varies proves vam aconseguir la proporció perfecte. Hi barregem la quantitat justa per aconseguir un gust natural i gens empalagós.

Si el què vols és gaudir d'un gelat refrescant i deliciós sense haver de renunciar a la teva dieta saludable, el nostre IOGURT GELAT és la millor opció.